av Hanne Sæverås sist endret 2022-10-03T09:45:13+01:00
Vi presenterer bøkene som er nominert til Bibliotekets litteraturpris, den første litterære prisen der vinneren stemmes frem av lånere og bibliotekarer landet rundt.
Tirsdag 4. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Til 24. oktober kan du stemme på boken du mener burde vinne Bibliotekets Litteraturpris 2022. Robin Van De Walle og Hanne Rømsing Sæverås fra biblioteket har vært med på utviklingen av Bibliotekets litteraturpris, og presenterer de nominerte bøkene i samtale med Marie Amdam, Therese Pedersen og Leiv Mæhle fra Bergen Offentlige Bibliotek. Hva handler de nominerte bøkene om? Hva gjør akkurat disse bøkene så spennende? Og hvilken bok tror vi vil gå av med seieren?

Kom på samtalen og stem på din favoritt på biblioteketslitteraturpris.no.

Samtalen finner sted kl. 18:00 i Auditoriet på Hovedbiblioteket.

Bibliotekets litteraturpris 2022: bli kjent med de nominerte bøkene

• Tirsdag 4. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Kom på samtalen og stem på din favoritt på biblioteketslitteraturpris.no.

Samtalen finner sted kl. 18:00 i Auditoriet på Hovedbiblioteket.