av Nettredaktør sist endret 2022-09-14T13:37:13+01:00
Denne søndagen fyller vi huset med eventyr. Da kan du få med deg hele 2 forestillinger på en dag!
Søndag 2. oktober 14:45
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Velkommen til en familieforestilling inspirert av Asbjørnsen og Moes eventyr.
Det var en gang en konge, som hadde hørt tale om et skip som gikk like godt til lands som til vanns og i lufta med, så ville han også ha slikt et, og til den som kunne bygge det, lovte han ut kongsdatteren og halve kongeriket.

Bli med Askeladden på eventyr.

OM STYKKET:
Produsert og fremført av Askeladden Friteater.
Scenograf: Maren Sofie Rage Larsen, Dukker: Kari Noreger. Lyddesign: Heien Media.

Målgruppe: barn fra 4 år/familie – Varighet ca. 35/40 min.

Se også den andre forestillingen som skal være på Eventyrsøndag 2. oktober: Eventyrsøndag: Årets eventyr med Teaterfrø — Bergen Offentlige Bibliotek (bergenbibliotek.no)

Eventyrsøndag: Askeladden og de gode hjelperne - Teater

• Søndag 2. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Velkommen til en familieforestilling inspirert av Asbjørnsen og Moes eventyr.

Bli med Askeladden på eventyr.

OM STYKKET:
Produsert og fremført av Askeladden Friteater.

Målgruppe: barn fra 4 år/familie – Varighet ca. 35/40 min.