av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-10-17T10:39:04+01:00
EQuality og Amal Adens prosjekt "Hyllest til kjærligheten" setter søkelys på ulike samfunns syn på homofili. Foredraget vektlegger utfordringene LHBTIQ-personer har når de står i klem mellom frihetsverdiene de fleste av oss har vent oss til – og det som den kulturen de kommer fra forventer.
Onsdag 19. oktober 17:00
Hovedbiblioteket, Vårt Vestland

95139006
Utgangspunktet for foredrag og samtale er Amal Adens bok "Om håpet glipper, er alt tapt" og "Jacayl er kjærlighet på somali".
I uke 42 kommer prosjektet til Bergen, og onsdag 19. oktober slås det sammen med FRI Vestlands månedlige tilbud, mangfoldskafé, en møteplass for de av oss som bryter med samfunnets normer for kjønn og seksualitet.
Det faglige opplegget varer i 90 minutter, etterpå blir det kaffe og samtale om foredragets tematikk.
Vi sees på biblioteket!
(2. etg. rommet "Vårt Vestland")
----------------------------
EQuality and Amal Aden’s project "Hyllest til kjærligheten" is show casing different societies views on homosexuality. The lecture emphasizes the challenges LGBTQ+ peoples might experience when caught between the values of freedom most of us are taking for granted, and expectations from their own cultural background.
The lecture is based on Amal Aden’s books "Om håpet glipper, er alt tapt" and "Jacayl er kjærlighet på somali".
The project is coming to Bergen in week 42, and the 19th of October enters the public library of Bergen. It is combined with FRI Vestlands monthly diversity café, a social meeting place for evry person not conforming to our society’s norms when it comes to gender and sexuality.
After the lecture (about 90 minutes) we will drink coffee and discuss the topics.
We’ll see you at the library!

Hyllest til kjærligheten - Et foredrag med Amal Aden

• Onsdag 19. oktober
  • Hovedbiblioteket, Vårt Vestland
Vi sees på biblioteket!
(2. etg. rommet "Vårt Vestland")
----------------------------
We’ll see you at the library!