av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-10-12T08:24:48+01:00
Frode Thuen og Runo Isaksen har lest Iram Haqs roman med stor fasinasjon, og ser fram til denne samtalen med forfatteren.
Torsdag 13. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

95139006
Iram Haq er prisbelønt filmregissør, særlig kjent for "Hva vil folk si?", en film som innkasserte flere norske og internasjonale priser. I fjor kom hennes aller første roman: Uelsket. Også den høstet strålende kritikker:

"Brutalt ærlig." (Dagbladet)
"Rørende og lekent om sex, ære og familierelasjoner." (Stavanger Aftenblad)

Romanen handler om fotokunstneren Sofia, datter av innvandrere fra Pakistan. Det er mange år siden hun brøt med sin voldelige far – men nå er han alvorlig syk. Framfor alt lengter Sofia etter kjærlighet.

Frode Thuen er professor i psykisk helsearbeid, og forfatter av en rekke bøker og artikler om samliv og familieliv.
Runo Isaksen er litteraturviter, forfatter, og forlegger for Teft forlag. Han har utgitt sju romaner og to faglitterære bøker.

Velkommen til bokbad med Iram Haqs på biblioteket torsdag 13. oktober klokken 18.00!

Møtet foregår i Auditoriet. Fra kafeen Amalies hage, ta trappene eller heisen en etasje ned.

Dette arrangementet er del av en møteserie på biblioteket. Utover året inviterer Frode Thuen og Runo Isaksen flere spennende romanforfattere til samtaler om kjærlighet og moderne familierelasjoner i litteratur og virkelighet. De ønsker å diskutere spørsmål som:
• Hvordan behandler skjønnlitteraturen utfordringer som barn og unge, par og familier står overfor i dag?
• Hvordan kan litteraturen eventuelt gi viktige nøkler for bedre å forstå og kommunisere om disse utfordringene?

Disse møtene blir annonsert utover høsten, så følg med på bibliotekets nettside og i sosiale medier.

Iram Haq i samtale med Frode Thuen og Runo Isaksen

• Torsdag 13. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

"Brutalt ærlig." (Dagbladet)