av EON sist endret 2022-06-07T08:49:41+01:00
Velkomen til litterær lunsj med kritikar, omsetjar og essayist Margunn Vikingstad.
Tirsdag 6. september 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Margunn Vikingstad (f. 1971) er litteraturkritikar og omsetjar, født på Karmøy og no busett i Bergen. Ho er ein av dei sentrale kritikarane i avisa Morgenbladet og ei betydeleg stemme i det offentlege ordskiftet om litteratur. Rapportar frå randsonene er hennar første bok.

Litterær lunsj med Margunn Vikingstad

• Tirsdag 6. september