av Hanne Sæverås sist endret 2022-08-16T13:21:49+01:00
Denne mandagen viser vi «David Lynch: The Art Life», dokumentaren om - og med - David Lynch, den ikoniske regissøren bak Twin Peaks og andre moderne kultklassikere som Mulholland Drive, Blue Velvet og Eraserhead.
Mandag 26. september 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

David Lynch: The Art Life utforsker livet og sinnet til det kreative geniet David Lynch, til glede for alle Lynch-fans. Bli med på en intim reise gjennom de formative årene i David Lynch sitt liv, fra oppveksten i Missoula, Montana til Philadelphias mørke gater. Vi følger Lynch på sporet av hendelsene og inntrykkene som har formet en av filmkunstens mest gåtefulle og ikoniske regissører.

Hver mandag denne høsten er det gratis kino for voksne kl. 18:00 i Auditoriet. Vi viser ny kvalitetsfilm, klassikere og kultklassikere! Filmen vises med lisens fra Filmrommet.

Mandagsfilmen. David Lynch: The Art Life

• Mandag 26. september