av Hanne Sæverås sist endret 2022-08-17T09:53:31+01:00
Denne mandagen viser vi Miranda Julys herlige og mildt absurde komedie «Me and You and Everyone We Know».
Mandag 10. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Søt musikk og fullstendig kaos kommer sammen i denne filmen fra Miranda July. July har et stort hjerte for sine absurde karakterer, som ender opp i pussige situasjoner; Richard, en nyskilt far, møter Christine, som kjører pensjonist-taxi på dagtid og lager eksperimentell kunst på fritiden. Filmen vant fire priser på filmfestivalen i Cannes, og Special Jury Prize på Sundance.

Hver mandag denne høsten er det gratis kino for voksne kl. 18:00 i Auditoriet. Vi viser ny kvalitetsfilm, klassikere og kultklassikere! Filmen vises med lisens fra Filmrommet.

Mandagsfilmen: Me and You and Everyone We Know

• Mandag 10. oktober