av Hanne Sæverås sist endret 2022-09-02T08:52:47+01:00
Hver mandag denne høsten er det gratis kino for voksne kl. 18:00 i Auditoriet. Vi viser ny kvalitetsfilm, klassikere og kultklassikere! Céline Sciammas Portrett av en kvinne i flammer er en stemningsfull kjærlighetsfortelling om blikk, hukommelse og frigjøring.
Mandag 29. august 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

I denne elektriske filmen reiser kunstneren Marianne til en isolert øy i Bretagne, med oppdrag om å male et bryllupsportrett med den viljesterke aristokraten Héloïse som motiv. En utfordring oppstår når Héloïse nekter å la seg avbilde; Marianne observerer henne og maler portrettet i det skjulte etter hukommelsen. Et sterkt bånd formes mellom kunstner og subjekt. Selve filmen er som et bevegende maleri, full av lysspill og slående bilder.

Velkommen til kino på biblioteket. Portrett av en kvinne i flammer åpner høstens filmprogram, og det blir innledning om høstprogrammet før filmen.

Ønsker du å lese mer om filmen og hovedrolleinnehaver Adèle Haenel? Sjekk her!

Filmen vises med lisens fra Filmrommet.

Mandagsfilmen: Portrett av en kvinne i flammer

• Mandag 29. august
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Ønsker du å lese mer om filmen og hovedrolleinnehaver Adèle Haenel? Sjekk her!

Filmen vises med lisens fra Filmrommet.