av Hanne Sæverås sist endret 2022-10-12T07:42:08+01:00
Velkommen til en åpen lesesirkel om "Hundre års ensomhet" av den colombianske nobelprisvinneren Gabriel García Márquez.
Onsdag 26. oktober 18:30
Hovedbiblioteket, Vårt Vestland

Hundre års ensomhet
er et av de mest kjente verkene i verdenslitteraturen, og handler om Buendía-slekten og landsbyen Macondo gjennom et århundre med industrielle utviklinger, intriger, kolonialisme, kjærlighet, revolusjon og sex. Sør-Amerikas historie speiles i García Márquez sin roman, som er et av de mest betydningsfulle eksemplene på magisk realisme i litteraturen.

Hva synes du om boken? Ta del i diskusjonen i lesesirkel på Vårt Vestland, Hovedbiblioteket, onsdag 26. oktober klokken 18.30.

Månedens klassiker i lesesirkel: "Hundre års ensomhet" av Gabriel García Márquez

• Onsdag 26. oktober
  • Hovedbiblioteket, Vårt Vestland