av Arild Ness sist endret 2022-09-01T11:49:34+01:00
nyMusikk Bergen presenterer andre akt av sagnet om Terje Vigen. I diktet til Ibsen får vi høre om Terjes fangenskap hos Engelskmennene. Denne gjenfortellingen blir akkompagnert av helt ny musikk av medlemmer fra nyMusikk Bergen.
Lørdag 1. oktober 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer "FabelAktig" - Terje Vigen: Akt II"

• Lørdag 1. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!