av Arild Ness sist endret 2022-09-30T10:01:55+01:00
KIMI er ein trio basert i København: Katerina Anagnostidou (slagverk), Jónas Ásgeir Ásgeirsson (akkordeon) og Þórgunnur Anna Örnólfsdóttir (stemme).
Lørdag 15. oktober 14:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Konsertdeltakarane vil få høyra nye komposisjonar, m.a. Óratóría av Finnur Karlsson, som leker med lydar på grensa til ord, som 'errh', 'uhm' saman med med instrumentlydar.

Gratis.

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.
Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer KIMI

• Lørdag 15. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Gratis.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!

Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!