av Arild Ness sist endret 2022-09-12T10:50:43+01:00
Kjetil Møster speler saxofon og er ein av dei som har eksperimentert mest med kor mange måtar det går an å bruka instrumentet på. Ulike måtar å blåsa på, ulike måtar å pusta på, med elektronikk, utan elektronikk, heile tida med menneskepust.
Lørdag 17. september 14:30
Hovedbiblioteket, UROM

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Kjetil Møster

• Lørdag 17. september
  • Hovedbiblioteket, UROM

Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!