av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-09-26T11:18:47+01:00
I høst er det 125 år siden forfatteren Tarjei Vesaas ble født. Sunde bidrar i den nye antologien "Du skal òg bli glad i jord" med et essay om Vesaas. Vi har invitert Ole Robert Sunde for å holde et foredrag om Vesaas i den anledning.
Onsdag 19. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

PÅMELDING:

Tarjei Vesaas' forfatterskap er et av de mest betydningsfulle i norsk og nordisk litteratur i åra 1940–70. Han er sentral som lyriker, novellist og romanforfatter.

Ole Robert Sunde er født i Kristiansand i 1952 og er i dag bosatt i Oslo. Han er tildelt Aschehougprisen og Gyldendalprisen for sitt forfatterskap. For romanen Krigen var min families historie (2012) ble han nominert til Nordisk Råds litteraturpris. For romanen Penelope er syk (2017) fikk han P2-lytternes romanpris og Sørlandets litteraturpris.

Ole Robert Sunde om Tarjei Vesaas

• Onsdag 19. oktober