av Camilla Grindheim Larsen sist endret 2022-10-07T12:50:21+01:00
Lyst å teste ut ulike småroboter og annen spennende teknologi? Tirsdag i høstferien inviterer vi til prøving av digitale læringsleker på biblioteket. Dropp innom mellom klokken 12:00 og 14:00.
Tirsdag 11. oktober 12:00
Hovedbiblioteket, Bærekraftslaben

Tirsdag 11. oktober i høstferien kan barn og unge komme innom biblioteket og teste ut våre digitale læringsleker som vi låner ut.
Aktivitetene vil være sammen med greie instruktører, og vil finne sted i den nye Bærekraftslaben i underetasjen på Hovedbiblioteket.

Se hvilke digitale læringsleker biblioteket låner ut

Passer fra 7 år.

Gratis, ingen påmelding.

Test ut våre roboter og annen teknologi i høstferien!

• Tirsdag 11. oktober
  • Hovedbiblioteket, Bærekraftslaben