av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-05-19T18:05:42+01:00
Tirsdag 6. september 18:00
Hovedbiblioteket, Audioriet

95139006

Skolen er en viktig arena for mestring, læring og fellesskap – hvorfor blir det ikke alltid slik? Aina Drage, mobbeombudet Vestland, og Sara Eline Eide, forfatter av boken Skolefravær, vil i dette foredraget dele av sine erfaringer.

Hvordan oppdager vi begynnende fravær? Hva gjør man som forelder når barnet «ikke vil» på skolen? Hva kan skolen gjøre? Hvordan kan vi finne frem til en felles forståelse av fraværet? Hva gjør vi hvis samarbeidet strander? Hva med eleven som har fraværet? Det blir innlegg og samtale om temaet, med mulighet for spørsmål.

Ufrivillig skolefravær - foredrag for foreldre og fagfolk

• Tirsdag 6. september
  • Hovedbiblioteket, Audioriet