av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-06-25T11:00:04+02:00
Agnes-Margrethe Bjorvand (Universitetet i Agder) forteller om Astrid Lindgrens kontrastfylte liv og om hvordan en bondejente fra Småland ble en av verdens aller mest berømte forfattere.
Tirsdag 14. desember 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

PÅMELDING:

Astrid Lindgren – bondejente og verdensberømt forfatter

Agnes-Margrethe Bjorvand har vært ansatt ved Universitetet i Agder (tidligere Høgskolen i Agder) siden 1. august 1997.
Arbeider nå med å ferdigstille en doktoravhandling om Astrid Lindgrens bildebøker.

• Tirsdag 14. desember
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage