av Arild Ness sist endret 2022-05-10T09:19:59+02:00
  • Åtte måter å feile med innsikt, og ni måter å lykkes
  • 2022-05-10T19:00:00+02:00
  • 2022-05-10T20:00:00+02:00
  • Et design er summen av tusen store og små beslutninger. Når beslutningene tas på usikkert grunnlag blir resultatene deretter. Designleder og innsiktsentusiast Isak Falch er opptatt av at vi må synliggjøre usikkerhet for å skape læringstørst i virksomhetene vi jobber med.
Tirsdag 10. mai 19:00
Hovedbiblioteket, UROM, 2. etg

I denne presentasjonen ser han på hvordan vi kan bruke designverktøy til å evaluere vår egen praksis, og hva som skal til for å bli en lærende organisasjon.

Åtte måter å feile med innsikt, og ni måter å lykkes

• Tirsdag 10. mai
  • Hovedbiblioteket, UROM, 2. etg