av Charlotte Myrbråten sist endret 2024-02-14T12:28:15+01:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

LUNDEFJELL - EGGET SOM FORSVANT
En nydelig film for de aller yngste

Lundefuglene Una og Baba bor på en fredelig øy langt ute i havet. En sommer får de besøk av noen fremmede fugler som har flyktet nordover på grunn av klimaendringene. Una, Baba og de andre fastboende får nye venner, men også nye utfordringer. Ekstra spennende blir det når et egg forsvinner på mystisk vis. Klarer de små fuglene å finne egget før stormen rammer øya?

Lundefjell – egget som forsvant er en vidunderlig film fra det irske animasjonsstudioet Cartoon Saloon som tidligere har gitt oss Sangen fra havet og Ulvevandrerne. Filmens univers er allerede godt kjent fra NRK Barne-TV og filmen kommer på kino med både norsk og samisk tale.

«This is the story of one little puffin´s journey to making friends, finding happiness and, most importantly, making a new place a home»

Jeremy Purcell, regissør

Barnekino: Lundefjell - egget som forsvant