av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-10-18T14:25:01+02:00
Foredrag med Kari Hop Skiftesvik i regi av Norsk kvinne- og familieforbund.
Tirsdag 9. november 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Velkommen til foredrag om bergens små og store døtre.

Kari Hop Skiftesvik var førstebibliotekar ved Bergen Offentlige Bibliotek.  Hun er politiker, forfatter og kvinnesaksforkjemper med mange viktige verv, bl.a. som leder av gatenavnkomiteen i Bergen kommune.

Skiftesvik er medforfatter av boken Bergens små og store døtre - kvinnehistoriske byvandringer som bidrar til å spre kunnskap om kvinnene som har spilt en viktig rolle i byen vår sin utvikling.

Bergenske pionerkvinner - frem fra historiens glemsel.

Foredrag med Kari Hop Skiftesvik i regi av Norsk kvinne- og familieforbund.

• Tirsdag 9. november
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet
Velkommen til foredrag om bergens små og store døtre.