av Lasse Jørgensen sist endret 2022-03-07T16:49:29+02:00
Samtale med Adrian T. Husby, Martin Kvale og Kenneth Flage.
Torsdag 10. mars 18:00
Hovedbiblioteket, UROM

5556 8500

STEMNING: “3. ånd, tone, dåm, preg som hviler over noe og som skaper (ubestemte, vage) følelser og følelsespregede assosiasjoner (særlig lengsel, betatthet, vemod e.l.)” (ref. Det Norske Akademis ordbok)

Hvor oppmerksom er spilldesignere på stemningsskapelse i spill? Hvilke hjelpemidler tas i bruk for å treffe den perfekte stemningen? Og hvor viktig er stemning for spill, egentlig? Bli med når Adrian Tingstad Husby, Martin Kvale, Kenneth Flage, og spillteamets Lasse Jørgensen møtes i samtale om stemning i spill. Samtalen sirkler rundt Krillbite Studio’s spill Among the Sleep og Mosaic, to av de nominerte til Bibliotekenes spillpris.

Adrian Tingstad Husby er spilldesigner ved Krillbite Studio, og har jobbet med blant annet Among the Sleep, Mosaic og The Plan.

Martin Kvale er freelance lyddesigner og har jobbet med flere av Krillbites utgivelser, men har også fartstid på andre prosjekter, blant annet bergensnære Rain Games’ Teslagrad og D-Pad Studios Owlboy.

Kenneth Flage er freelancejournalist og spillanmelder for Bergens Tidende, jobber i det daglige sosialfaglig opp mot ungdommer innen spill og spillkultur i Utekontakten i Bergen, og er del av Bibliotekenes spillpris’ jury-firkløver.

Prosjektet "Bibliotekenes spillpris" er et pilotprosjekt støttet av NFI - Norsk Filminstitutt.

Arrangementet foregår i UROM på Hovedbiblioteket i Strømgaten 1, 2. etg. Arrangementet strømmes også på bibliotekets Twitch-kanal:

Følg hendelsen på Facebook her.

Bibliotekenes spillpris: stemning i spill

Samtale med Adrian T. Husby, Martin Kvale og Kenneth Flage.

• Torsdag 10. mars
  • Hovedbiblioteket, UROM

Følg hendelsen på Facebook her.