av Marie Amdam sist endret 2022-10-31T10:47:43+01:00
Velkommen til Bibliotekfest 2022 - en dag full av foredrag, samtaler og konsert!
Lørdag 3. desember 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

PÅMELDING:

«Kunnskap som sniker seg inn i hjernen din under påskudd av humor? Hva er det ikke å like.»
-Filter

Høsten 2021 meldte Malin Kulseth (journalist, musikkbransjeveteran) og Fuchsia Blix (skribent, internettrabulist) seg inn i det offentlige hylekoret med podcasten Det handler ikke om deg.
Podcasten (også kjent som DHIOD) ønsker å være et talerør for den mytiske «wokemobben» og gå i dybden på noen av samtidens mest betente debatter.
Kulseth og Blix vil ta samtalen et steg videre fra tendensiøse overskrifter og ragebait og ta lytterne (eller idhiodene) med på en guidet reise inn i krenkelseshysteriets irrganger, hvor det ofte viser seg at ganske få er særlig krenket, og enda færre hysteriske.
«Jeg likte hvordan den ikke handlet om meg.» - Lytter chrnum, Apple Podcasts
Det handler ikke om deg kommer til biblioteket i Bergen for å verve enda flere soldater til kulturkrigen

Bibliotekfest: Livepodkast - Det handler ikke om deg

• Lørdag 3. desember