av Robin Van de Walle sist endret 2022-11-11T11:31:54+01:00
Bli med på et intimt og personlig arrangement med tre framtredende forfattere!
Lørdag 3. desember 18:00
Hovedbiblioteket, UROM
Konseptet LITTERÆR SPEEDDATE er enkelt: Som publikum blir du delt inn i en mindre gruppe, som vil rotere mellom bord der de tre deltakende forfatterne sitter. Dere får 15 minutter hos hver forfatter. Først vil forfatteren lese fra sine verk, og så vil det være mulighet for spørsmål og diskusjon.

Etter tre runder, vil forfatterne samles på scenen til en kort panelsamtale om litteratur, skriving, og hva det betyr å være en skeiv forfatter under Skeivt kulturår.

Arrangementet finner sted på Urom, og starter klokken 18:00. Ingen påmelding.

Gjestene:

SANDRA KOLSTAD (f. 1985) er musiker, komponist og forfatter. Hun debuterte i 2021 med romanen To ord for ødeleggelse.

JONATHAN AUGUST LENGALI (f. 1993) er poet, og aktuell med den kritikerroste diktsamlinga Yngling. Tidligere har han gitt ut diktsamlinga Jonathan og sailor j. fra 2018.

ERIK EIKEHAUG (f. 1982) debuterte med romanen James Franco spytter når han snakker i 2017, og er i år aktuell med romanen Skatten og tyven.

Bibliotekfest: Litterær speeddate med Sandra Kolstad, Jonathan August Lengali og Erik Eikehaug

Bli med på et intimt og personlig arrangement med tre framtredende forfattere!

• Lørdag 3. desember
  • Hovedbiblioteket, UROM

Arrangementet finner sted på Urom, og starter klokken 18:00. Ingen påmelding.

Gjestene: