av Marie Amdam sist endret 2022-12-02T13:03:02+01:00
Velkommen til Bibliotekfest 2022 - en dag full av samtaler, foredrag og konserter! Nattklubb med DJ Simon Alejandro (Jungelen)
Lørdag 3. desember 22:00
Hovedbiblioteket, Midtrommet

Simon Alejandro er mannen bak klubb- og konsertserien Jungelen, som i løpet av de siste syv årene har fylt opp Landmark, Bergen Kunsthall. I tillegg til å DJ'e fast på Jungelen har Alejandro varmet opp for artister som Mulatu Astatke, La Dame Blanche og Fatoumata Diawara.

Han gjør månedlige radioshows på Piñata Radio (FR) og Vers Libre, og har spilt på festivaler og klubber som Copenhagen Jazz Festival, Nattjazz, Borealisfestivalen, Tape (Aarhus) og Nu Bahia (Montpellier).

Nå for tiden spiller Alejandro ny og gammel dansemusikk fra steder som Ghana, Nigeria, Tyrkia, Marokko, Danmark og Guadeloupe. Alejandro sine dj-sets er ment for festen, og musikken som spilles er nøye plukket ut fra hans egen samling – som har satt fyr på dansegulv mer enn en gang.

Bibliotekfest: Nattklubb med DJ Simon Alejandro (Jungelen)

• Lørdag 3. desember
  • Hovedbiblioteket, Midtrommet