Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2019-10-16T08:15:33+02:00
  • Biblioteksfesten 2019: Verdens beste protestsang
  • 2019-11-09T21:00:00+01:00
  • 2019-11-09T22:30:00+01:00
  • I fjor inviterte biblioteket en knippe artister til å tolke det den enkelte mente var verdens tristeste sang. I år går vi fra apati til handling og har spurt en rekke lokale musikere om de kan tolke en selvvalgt protestvise (vise diktet og sunget i, som (politisk) protest (mot krig, undertrykkelse e.l.))
Lørdag 9. november 21:00
Hovedbiblioteket

951 39 006

"Men tar De meg, så meld til hæren at jeg bare / kan skytes - uten fare. Jeg skyter ikke selv." Slik låter de siste linjene i Boris Vians berømte protestsang "Le Deserteur". I denne ånd og tradisjon ser vi frem til fascistdrepende gitarer og opprør pr. sangtekst på biblioteket.

Det blir live bidrag og samtale med:
Doddo
Jan Hemmingen
Solå
Egge
Adem Kollen fra Romskip og Hiveminds
Embla Karidotter
Vegard Urne

9. november arrangerer vi helhusfest på biblioteket. Det blir arrangement over hele huset, utstillinger, markering av Krystallnatta, djs og konserter.
Etter konserten er det klart for Miss Tati og hennes Klubb Diaspora og muligheter for å danse mellom bokhyllene.