Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-01-17T11:19:41+01:00
Lørdag 25. januar 14:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

Arne Toivo Fjose Sandberg er en bassist med base i Bergen. Han har studert ved Griegakademiet, og har siden jobbet som frilanser på fulltid.
Sandberg er en allsidig musiker med en fot i de fleste sjangre, og er med i en rekke forskjellige konstellasjoner i bergens musikkmiljø. For å nevne noen: Havene, Evigheten, Toivo (hans egen kvintett) og Marstrander Trio.
I tillegg til disse prosjektene har Sandberg tidligere jobbet på Den Nationale Scene som komponist og musiker på produksjonen «Jeppe på bjerget» i 2017, samt vært turnémusiker med artisten Sigrid. Høsten 2019 var Sandberg med på oppsetningen av «Jostedalsrypa» på Sogn og Fjordane teater.

KRAPYL er nyMusikk Bergens arrangementsserie rettet mot barn og unge. Konsertene på biblioteket er “vanlige” konserter tilrettelagt for hele familien.

Konserten finner sted på Noterommet i 2.etasje på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.

Noterom (kart)