Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-01-17T10:58:02+01:00
Performancekunstner Hans Christian van Nijkerk og klassisk utdannet eksperimentell pianist Ljubov Katerli startet sitt samarbeid sommeren 2019.
Lørdag 18. januar 14:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

De vil utforske hvordan deres to kunstarter kan kommunisere dynamisk sammen.
I biblioteksmusikk-konserten er det de kjedelige situasjonene fra hverdagslivet som danner det tematiske utgangspunktet. Og hva er egentlig kjedsomhet anno 2020? Visuelt og lydmessig er det lagt opp til non-stop stimulering av våre sanser gjennom at en stadig større andel av hverdagslivet er digitalisert – flykt fra kjedsomhet er tingen, analog kjedsomhet er jo bare så retro. Samtidig viser nyere studier at kjedsomhet også kan ha en positiv effekt på kreativitet.
Kerk + Katerli skal improvisere med ulike materialer som både finnes på biblioteket og som tas med. Performancen skal gi deg en god latter, men gir også mulighet til å reflektere. Her kan alt skje!

Noterom (kart)