av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-05-03T10:51:55+02:00
Onsdag 11. mai 19:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

95139006
Velkommen til en kveld med Amnesty om datagiganter som Facebook og Google som tjener store penger på å spore deg på nett. Denne informasjonen brukes til å skreddersy annonser som treffer akkurat deg. Dette bryter med flere menneskerettigheter, ikke minst retten til privatliv.

Amnestys politiske rådgiver Ingrid Stolpestad holder foredraget.

Arrangementet er gratis og åpen for alle! Det blir servering av kaffe og te.

Har du spørsmål? Ønsker du å bli medlem?
Følg oss på Instagram @AmnestyVest eller ta gjerne kontakt med regionleder tclifford@amnesty.no

Big Tech - dine data, ditt valg?

• Onsdag 11. mai
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Amnestys politiske rådgiver Ingrid Stolpestad holder foredraget.

Arrangementet er gratis og åpen for alle! Det blir servering av kaffe og te.

Har du spørsmål? Ønsker du å bli medlem?