av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-07-20T08:53:18+02:00
Tre korte pianostykker, tre ulike komponister. Bli med på en musikalsk blind-date med Lyttelos og oppdag nye måter å lytte til musikk på.
Lørdag 7. august 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet (nye lokalhistorisk avdeling)

PÅMELDING:

Du vil få en annerledes musikkopplevelse – og bli fortrolig med klassisk musikk på et helt annet vis enn tidligere.

Pianist og lyttelos Annabel Guaita er jevnlig engasjert av Bergen Filharmoniske Orkester og har vært engasjert av musikkfestivaler som blant annet Hardanger Musikkfest og Hardingtonar. Gjennom utsolgte foredrag har hun klart å trollbinde publikum og åpne dørene inn til klassisk musikk på en måte som ikke har blitt gjort tidligere. Hun har lang erfaring som musikkformidler, blant annet i Rikskonsertene og som instruktør i argentinsk tango. Hun har en kunstnerisk doktorgrad på Fartein Valens klavermusikk og vært formidlingsleder på Edvard Grieg Museum, Troldhaugen.

Passer for alle, både nye lyttere til klassisk musikk og mer vante.

Bli en superlytter på 1-2-3

• Lørdag 7. august
  • Hovedbiblioteket, Noterommet (nye lokalhistorisk avdeling)
PÅMELDING:

Passer for alle, både nye lyttere til klassisk musikk og mer vante.