Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2019-03-13T11:37:46+00:00
Er du opptatt av frivillighet og god eldreomsorg? Verdighetsenteret og Fagbokforlaget ønsker velkommen til lanseringen av boken Frivillighetens kraft – organisering av frivillig innsats i eldreomsorgen!
 • Boklansering: Frivillighetens kraft
 • 2019-03-19T18:00:00+01:00
 • 2019-03-19T19:30:00+01:00
 • Er du opptatt av frivillighet og god eldreomsorg? Verdighetsenteret og Fagbokforlaget ønsker velkommen til lanseringen av boken Frivillighetens kraft – organisering av frivillig innsats i eldreomsorgen!
Tirsdag 19. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Kontakt

404 61 144


En etterlengtet fagbok på feltet er endelig kommet. Under kveldens arrangement får du møte:

 • Heikki Holmås, styreleder i Frivillighet Norge, snakker om frivillighetens kraft, muligheter og utfordringer i eldreomsorgen.
 • Redaktørene Eirin Hillestad og Julie Tessem i samtale med to av forfatterne; Oddvar Førland, forsker ved Senter for omsorgsforskning Vest/professor ved VID og Torill Kongsbakk, daglig leder av stiftelsen Sesam.
 • Eli Lea, doktorgradsstipendiat ved VID, introduserer en kreativ metode ansatte og frivillige kan ta i bruk i demensomsorgen.
 • Stein Husebø, lege og Verdighetsenterets grunnlegger, snakker om verdighet, frivillighet og livsprosjektet.

  Ved åpning vil det bli servert bobler og kake - velkommen!

  Verdighetsenteret er et nasjonalt kompetansesenter og en ideell stiftelse som forener og formidler kunnskap om palliasjon, demens, akuttmedisin, frivillighet og kultur i eldreomsorgen.
  ______________________________________________________

  Frivillighetens kraft belyser organisering og ledelse av frivillig innsats og hvordan frivillige kan bidra i eldreomsorgen. Boken handler om frivillighet rettet mot hjemmeboende eldre, beboere på sykehjem, personer med demens og innenfor det palliative feltet. Gjennom ulike blikk fra både teori og praksis får forfatterne fram det store potensialet som ligger i frivilligheten.

  Målgruppen for boken er personer som organiserer og leder frivillig innsats i eldreomsorgen: ansatte i frivillige organisasjoner, på frivilligsentraler, i helse- og omsorgssektoren. Boken henvender seg også til en bred gruppe studenter og kan i tillegg være nyttig for personer som selv er frivillige eller ønsker å bli det.

  Arrangementet er gratis og åpent for alle, men på grunn av servering ønsker vi at du sier ifra om du kommer til karine.liland@fagbokforlaget.no