av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-10-25T08:59:36+01:00
Bokslipp på "Då 9 vart 8"
Mandag 25. oktober 19:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006

Det blir bokslepp på Då 9 vart 8 i Amalies hage. Forfattaren les, det blir litt om korleis boka vart til, om familien som boka handlar om. Det blir og litt musikk til. Det blir også sjølvsagt rom for å kjøpe boka.

Laila Ingebjørgsdotter Nordheim Alme har skrive bok om oppveksten på eit småbruk på vestlandet. Store og små hendingar, gleder og sorger. Og det gode matstellet.

Arrangør: Laila Ingebjørgsdotter Nordheim Alme

Bokslepp: "Då 9 vart 8"

Bokslipp på "Då 9 vart 8"

• Mandag 25. oktober