Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Ida Amalie Svensson last modified 2017-04-06T07:28:10+00:00
  • BRAK presenterer: Er vi alle "creative directors"?
  • 2017-04-01T14:00:00+02:00
  • 2017-04-01T16:00:00+02:00
  • Elise By Olsen fra Recens Paper kommer til å fortelle litt om hennes perspektiver basert på egne erfaringer, og tar med seg artistene Kristoffer Cezinando (Cezinando) og Ingebrigt Ryland Røyrane (Vibbefanger/Hester V75) for en samtale om ulike aspekter ved det å selv fremstille sitt kunsteriske virke for publikum.
Lørdag 1. april 14:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

977 501 06

En yngre generasjon er stadig mer bevisst på en større helhet og tilpasser sitt arbeid til ulike kommunikasjonsplattformer. Unge kreatører kvitter seg med flest mulig ledd innenfor den kreative prosessen, og en slags DIY mentalitet er forestående. Man har en digital kompetanse som er en styrke og et verktøy som unge i dag kan bruke til å nå publikum. Et viktig verktøy som gjør disse mer uavhengige av andre apparater er sosiale medier, men er man avhengig av å skape sin egen plattform for å bli hørt? Hvordan få unge til å satse på egne kulturprosjekter? Hva er fremtiden i den kreative bransjen?

Arrangementet foregår i regi av BRAK, kompetansesenter for alle musikkutøvere i Bergen og Hordaland.

Samtalen vil livestreames.