av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-11-14T12:42:48+01:00
Torsdag 17. november 20:00
Hovedbiblioteket, Storsalen

95139006

Hva er det som gjør at noen ord på et papirark vekker sterke følelser og åpner for nye tanker? Har du et favorittdikt du har lyst til å dele? Har du lyst til å få en ny favoritt?
I løpet av kort tid har diktdelingspodkasten "Brenner deler dikt" truffet mange lyttere med sine historier om personlige diktopplevelser. Musiker Odd Nordstoga har felt en tåre over et dikt om en grankvist, journalist Lara Rashid har fortalt om diktet som kom henne til unnsetning etter søsteren Banos død på Utøya og poeten Karoline Brændjord har delt det hun mener er et perfekt dikt. Podkasten er nylig belønnet med Prix Radio, og nå tar redaksjonen med seg konseptet til Bergen, og inviterer publikum til diktdelingskveld!
Gjester på scenen er – foruten programleder Hans Olav Brenner - den poetisk anlagte artisten Michelle Ullestad og komiker Harald Eia. Poet Pedro Carmona Alvarez velger ett favorittdikt blant alle han selv har skrevet.

Brenner deler dikt live med Michelle Ullestad, Harald Eia og Pedro Carmona-Alvarez

Brenner deler dikt - live

• Torsdag 17. november