av Birgit Bjørgum sist endret 2020-09-28T13:00:49+01:00
Hver mandag kl. 18:00 viser vi film for voksne i Auditoriet.
Mandag 9. november 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Påmelding:

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere registreres med kontaktinfo.

Påmelding: For å være sikker på plass må du melde deg på ved å følge påmeldingslenken over.
Hvor: Auditoriet
Maks: 35 stykk

Bibliotekets avtale med gjeldende filmselskaper tillater ikke annonsering på åpen nettside.

Filmtittel annonseres i gruppen Filmvisninger ved Bergen Offentlige Bibliotek: facebook.com/groups/filmvisningerbob og i nyhetsbrevet Filmvisninger på biblioteket.

Program kan også hentes biblioteket.
Gratis inngang.

Filmen vises i auditoriet (kart)

Kino på Hovedbiblioteket

Hver mandag kl. 18:00 viser vi film for voksne i Auditoriet.

• Mandag 9. november
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Påmelding:

Hvor: Auditoriet
Maks: 35 stykk

Program kan også hentes biblioteket.
Gratis inngang.

Filmen vises i auditoriet (kart)