av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-02-24T09:34:22+01:00
Eplet faller ikke langt fra stammen. Eller? Velkommer til en samtale med far Terje Tvedt og datter Ida Lødemel Tvedt.
Torsdag 18. mars 19:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

18. mars 19.00. Amalies hage.

Er de like? Ulike? Og hva er de riv ruskende uenig om? Hva slags far var Terje Tvedt og hvordan datter var Ida Lødemel Tvedt? Og har hun noen gang tatt et farsoppgjør?

Familien Tvedt snakker med bibliotekets Marie Amdam og Charlotte Myrbråten om liv og litteratur.

Ida Lødemel Tvedt (f. 1987) har undervist i essayistikk ved The New School og Columbia University i New York. Hun er skribent i Dag og tid og medredaktør i tidsskriftet Vagant. Marianegropen er hennes første bokutgivelse.

Terje Tvedt (f. 1951) er en norsk professor, forfatter, samfunnsdebattant og filmskaper. Aktuell med boken Verdenshistorie. Med fortiden som speil.

Velkommen!

AVLYST: Foreldre og barn#4: Ida Lødemel Tvedt og Terje Tvedt

• Torsdag 18. mars
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage
18. mars 19.00. Amalies hage.

Velkommen!