Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Ida Amalie Svensson last modified 2017-05-04T08:23:38+00:00
Roskva Yasmin Andersen utforsker møtet mellom den dansende kroppen og stedet i sin solo. Visninger kl. 13:00 og 15:00.
Lørdag 29. april 13:00
Hovedbiblioteket, Hovedutlånet

977 501 06
"Please do not re-shelve" er et stedspesifikt soloarbeid knyttet til hva som skjer når en dansende kropp og et sted møtes. Hvilke regler, sosiale normer og konvensjoner styres vi av i offentlige rom? Hva har vi lov til? Hvilke oppførsel forventes av oss? I dette tilfellet utforskes temaet i et bibliotek – både kroppslig og på film.
Hva er bibliotekets konvesjonelle bruksområder? Hvordan kan disse utfordres? – Uten å bryte reglene.
Et spill mellom ulike perspektiver, stillhet og støy, det som er skjult og det som finnes mellom linjene.

Denne lørdagen kan du få med deg visniger av soloen kl. 13:00 og 15:00 i hovedutlånet. Varighet er 20 minutter.

En film av soloarbeidet blir stående som installasjon fra 29.april - 7.mai i Amalierommet, som et spor av det som har vært.

Støttet av Bergen Kommune og Bergen Dansesenter Regionale Kompetansesenter for Dans.

ROSKVA YASMIN ANDERSEN (1990) er dansekunstner fra Bergen, og medgrunnlegger av initiativet KOLLEKTIVNI.
Hun har danseutdannelse fra Spin Off Forstudium i Oslo, Amsterdam School of the Arts, og Bachelor i dans fra Universitetet i Stavanger.