av Linn Steiro sist endret 2021-04-23T13:25:44+02:00
Ingen andre kunstnere i vår tid har betydd så mye for så mange over så lang tid som Bob Dylan. Nå fyller han 80 år, og han er stadig like vital og utfordrende.
Fredag 21. mai 18:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Hans nyeste album, Rough And Rowdy Ways (2020) er blant hans aller beste, både tekstlig og musikalsk. Dylan har på forunderlig vis klart å være i kontinuerlig bevegelse gjennom et langt livsløp. Hvordan har det vært mulig?

Petter Fiskum Myhr gir 10 svar i foredraget: Den som ikke endrer seg, blir en annen. Myhr er direktør for Trondheim Internasjonale Olavsfest. Han har skrevet og bidratt til flere bøker om Bob Dylan.

Den som ikke endrer seg, blir en annen - et foredrag om Bob Dylan

• Fredag 21. mai