av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-11-17T10:05:01+01:00
Biblioteket inntar bokbåten Epos aka det flytende litteraturhuset.
Onsdag 17. november 18:00
Fisketorget

95139006

Pop-bransjen kan gjerne virke mannsdominert, men sannheten er at den ikke hadde eksistert hadde det ikke vært for kvinnene. Og aller viktigst er mødrene! Bård Ose slår denne gang et slag for kvinnene som inspirerte de beste sangene til mange av de største artistene – så som Bob Dylan, Led Zeppelin og The Rolling Stones. Dessuten kommer han med påstanden om at det viktigste i historien om The Beatles, er mødrene til Lennon og McCartney. Holder påstanden mål? Det får du svar på i dette foredraget.

Det finner sted på bokbåten Epos som ligger ved Fisketorget i sentrum.

Epos er vestlandet sitt flytande litteraturhus. Eit pilotprosjekt som startar opp hausten 2021. I samarbeid med 26 kommunar vil Epos vere arena for kultur- og litteraturprogram frå Stadt i nord til Karmøy i sør.

Kvar kommune syner sjølv for kulturprogrammet og lokal aktivitet.
Pilotprosjektet er støtta av stiftelsen Fritt Ord, Biblioteksentralen A/L og Den Norske Forleggerforening

Det flytande litteraturhuset: Bård Ose om mødrene i pophistorien

Biblioteket inntar bokbåten Epos aka det flytende litteraturhuset.

• Onsdag 17. november
  • Fisketorget

Det finner sted på bokbåten Epos som ligger ved Fisketorget i sentrum.

Kvar kommune syner sjølv for kulturprogrammet og lokal aktivitet.