av Arild Ness sist endret 2020-11-05T09:53:11+01:00
Leser søker bok inviterer til utdeling av Ordknappen 2020. Kulturminister Abid Raja åpner prisutdelingen og deler ut en av totalt åtte priser denne kvelden.
Torsdag 5. november 18:00
YouTube - 5. november fra kl. 18:00

Prisutdelingen strømmes på YouTube torsdag 05. november fra kl. 18:00.

• Musiker Morten Qvenild og skuespiller Marlon Valdés Langeland setter stemningen med elektronisk musikk kombinert med lesing av Sult av Knut Hamsun.
  • Det blir litterær samtale om grøss og gru med forfatterne Linn T. Sunne og A. Audhild Solberg.
  • Tegneserieskaper Max Estes tar oss med på en visuell reise inn i den blå timen med sterke naturkrefter.
Ordknappen er Leser søker bok sin egen pris. Den tildeles forfattere, illustratører og tegneserieskapere som har vist et lysende eksempel på hvordan bøker kan utvikles til i større grad å nå alle - også de som sliter med å lese vanlige bøker.

Ordknappen er et ferdighetsmerke og et bevis på at mottakeren med rette kan kalle seg en autorisert forfatter for ALLE.

Direktestrømming: Utdeling av Ordknappen 2020

• Torsdag 5. november
  • YouTube - 5. november fra kl. 18:00

Prisutdelingen strømmes på YouTube torsdag 05. november fra kl. 18:00.