Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Marie Amdam last modified 2018-06-26T11:32:32+00:00
Foredrag med Embla Karidotter.
Torsdag 30. august 19:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

404 61 144

Hva spiser en veganer? Er det mulig å ha et balansert kosthold der man får i seg alle de nødvendige næringsstoffene?

Å være veganer innebærer å holde seg unna produkter og biprodukter fra dyr i mat, klær og gjenstander. Dermed ingen animalske produkter (egg, ost, melk, honning, ull, skinn og så videre) eller produkter testet på dyr. Folk blir veganere av forskjellige grunner, enten det skyldes dyrenes ve og vel, miljøet eller egen helse.

I 2017 utfordret Norsk vegansamfunn henne til å prøve å spise vegansk i en måned. Siden har hun vært veganer på fulltid.

Embla Karidotter er musiker, veganaktivist og skal denne kvelden gi oss en innføring i hvorfor du også bør velge veganske alternativer. For deg selv og miljøet.
Det blir smaksprøver.

Ditt Grønne Skifte er en arrangementserie om hvordan du kan leve et grønnere liv.