av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-03-03T17:48:32+02:00
Serie der Frode Thuen og Runo Isaksen inviterer en rekke spennende romanforfattere til samtaler om moderne familierelasjoner i litteratur og virkelighet.
Torsdag 3. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

95139006
I fjor kom psykolog og parterapeut Frode Thuen med boka Er Klara Klok? sammen med Sissel Gran, Peder Kjøs og Catrin Sagen. Boka handler om sex og samliv på 1950-tallet og i dag: forelskelse og kjærlighet, utroskap og relasjonsproblemer – og mye mer.

Samtidig kom Runo Isaksen med romanen Om tre dager er jeg fri. Dette er en roman om drømmer og lengsler – om hvor uløselig og sårbart vi er knyttet sammen, og hvor lite som skal til for å skade, men også løfte hverandre.

Thuen og Isaksen har lest hverandres bøker med stor interesse, og inviterer til dobbelt bokbad denne kvelden.
• Hva tenker Frode Thuen om Runo Isaksens litterære behandling av tette og kjærlige, med også såre og vonde familierelasjoner i tre generasjoner?
• Hva tenker Runo Isaksen om Frode Thuens faglige råd til vanlige menneskers rop om hjelp til å løse sine samlivsproblemer?

Frode Thuen er professor i psykisk helsearbeid, og forfatter av en rekke bøker og artikler om samliv og familieliv.

Runo Isaksen er litteraturviter, forfatter, og forlegger for Teft forlag. Han har utgitt sju romaner og to faglitterære bøker.

Velkommen til dobbelt bokbad på biblioteket torsdag 3. mars klokken 18:00!

Dette arrangementet er en snikpremiere på en hel møteserie på biblioteket!

Utover året inviterer nemlig Frode Thuen og Runo Isaksen en rekke spennende romanforfattere til samtaler om moderne familierelasjoner i litteratur og virkelighet. De ønsker å diskutere spørsmål som:
• Hvordan behandler skjønnlitteraturen utfordringer som barn og unge, par og familier står overfor i dag?
• Hvordan kan litteraturen eventuelt gi viktige nøkler for bedre å forstå og kommunisere om disse utfordringene?
Disse møtene blir annonsert utover våren og høsten, så følg med på bibliotekets nettside og i sosiale medier.

Dobbelt bokbad: Frode Thuen og Runo Isaksen om samliv og litteratur.

• Torsdag 3. mars
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Velkommen til dobbelt bokbad på biblioteket torsdag 3. mars klokken 18:00!

Dette arrangementet er en snikpremiere på en hel møteserie på biblioteket!