Glemt passord?   Registrer deg her.
av Kari Mestad sist endret 2019-08-28T10:56:14+02:00
Velkommen til utstillingsåpning! Donaldtegner Arild Midthun stiller ut tegneserieoriginalene til den helt ferske Donald-historien «Øs, pøs i Bææregn» i Amalies hage, Bergen Offentlige Bibliotek 23.8–15.09
Fredag 23. august 15:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

Ordfører Marte Mjøs Persen åpner utstillingen!
Det blir tegneshow med Arild Midthun og signering!

Det hENDER Donald Duck besøker Norge. I fjor DUCKet han opp i Fjærdrikstad, året før i Fjonslo. I år går turen endelig til Bææregn! Grunnen til besøket er selvsagt det som gjør Bergen til Bææregn: regn, regn og atter regn!

Bææregnsordfører Fjærmand Snile ønsker å utnytte alt regnet og produsere ren energi, han kontakter derfor verdens smarteste Petter Smart. Ved hjelp av en vannkraftprototype skal Petter oppfylle ordførerens våteste ønsker!
Men ting går ikke helt som planlagt … Plutselig blir Donald og Petter lurt ned i fangehullene i Rosenandztårnet og snart svever det en gigantisk paraply over Bææregn!

Historien er skrevet og fortalt av Norges eneste offisielt godkjente Donald-tegner, Arild Midthun.