av Camilla Grindheim Larsen sist endret 2022-04-03T12:12:17+02:00
Grunnet stor interesse blir det satt opp en ekstraforestilling av Kokosbananas denne søndagen. Ekstraforestillingen går kl. 14:30.
Søndag 3. april 14:30
Hovedbiblioteket Auditoriet

Kokosbananas er en helsprø liten oppfinner som bor i den koselige bygda Nøttvik med familien sin Mamma Banana, Pappa Kokos og lillesøsteren Baby Koko.

Meld deg på her for å være sikker på at du får plass.

Kjent for mange som barnepodcast-serie i NRK og lydbok. Forfatter og innleser Rolf Magne G. Andersen lærer oss å lage lydkulisser, så vi sammen kan lage en skikkelig gøyal opplesning!

Fra 4 år.

(Venteliste) Ekstraforestilling 14:30! Familiesøndag: Kokosbananas med Rolf Magne G. Andersen

• Søndag 3. april
  • Hovedbiblioteket Auditoriet

Meld deg på her for å være sikker på at du får plass.

Fra 4 år.