av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-05-26T17:20:35+02:00
Den første konserten er utsolgt. Nå setter vi opp en ny.
Lørdag 12. juni 12:00
Musikkavdelingen
PÅMELDING:

Det halsbrekkande bandet Romskip har laga eit tingingsverk om Generasjonar. Kva skil dei ulike generasjonane frå kvarandre? På kva måtar liknar vi, og på kva måtar er vi ulike?

Temaet generasjonar vil òg bli utforska reint musikalsk. Bergen er kjend for mange og ulike musikalske bølgjer. Kva musikalsk genmateriale finst hos Romskip? Kva artistar har vore viktige for dei? Og ikkje minst, kva songar frå barndommen, som foreldra spelte for dei, har sett sine spor? Er det forskjell på dei bosniske barnesongane og dei norske?

Konserten inneheld nyskriven musikk som leiker og er i dialog med tradisjonen den kjem frå.
Samarbeid mellom biblioteket og LitFestBergen.
Passar for alle.

EKSTRAKONSERT: Romskip på biblioteket

Den første konserten er utsolgt. Nå setter vi opp en ny.

• Lørdag 12. juni
  • Musikkavdelingen
PÅMELDING:

Samarbeid mellom biblioteket og LitFestBergen.
Passar for alle.