Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-07-22T12:27:33+02:00
  • Elevene som sliter med skolevegring, Livepodkast og debatt
  • 2020-07-21T12:25:00+02:00
  • 2020-09-28T20:00:00+02:00
  • Hvordan sørger vi som skole for at de elevene sliter med skolevegring får den oppfølgningen de skal ha og den opplæringen de har krav på? Hvordan ivaretar vi dem best og hva kan vi lære av perioden vi i vår var gjennom med stengte skoler? Hvilke sider ved skolen er det som er med på å skape skolevegring?
Tirsdag 21. juli 12:25
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Podkasten Lektor Lomsdalens innfall inviterer til debatt for å finne ut hvordan vi får en best mulig skole for nettopp disse elevene som av ulike årsaker ikke klarer å komme seg på skolen. Vi snakker om årsaker, tiltak og hva vi vet nå.

Panelet består av:
Førsteamanuensis Trude Havik fra Læringsmiljøsenteret ved Universitetet i Stavanger.
Torstein Tvedt Solberg, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og fraksjonsleder for Aps utdanningsfraksjonStortinget.
Kent Gudmundsen, stortingsrepresentant for Høyre og første nestleder i Utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget.
Tine Hammerich fra Bergen Kompetansesenter for Læringsmiljø

Arrangementet arrangeres på Bergen Offentlige Bibliotek og er åpent for alle. Det er muligheter for å kjøpe med seg noe å spise eller drikke på fra Amalies Hage som ligger i første etasje på Biblioteket. Vi følger de smittevernstiltakene som gjelder på møtetidspunktet.

Arrangementet sendes som podkastepisode torsdag 1. oktober og spørsmål stilt i salen blir også en del av sendingen. Podkastepisoden er tilgjengelig via Spotify, SoundCloud, Apple Podcasts, eller der hvor du vanligvis hører på podkast.

Elevene som sliter med skolevegring, Livepodkast og debatt

• Tirsdag 21. juli
  • Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen