av Arild Ness sist endret 2021-09-06T11:12:25+02:00
Tirsdag 21. september 18:00
Loddefjord bibliotek

Påmelding:

Over 30 000 kinogjengere har sett den selvironiske og rørende dokumentarfilmen som utforsker Bergens sjel og hjerte. En kjærlighetserklæring til byen, med kjente og ukjente stemmer, bergensmusikk fra mer enn hundre år, og et skattkammer av unik arkivfilm.

Hvordan går man løs på et så ambisiøst prosjekt? Denne kvelden kommer Elin Sander fra Aldeles film for å fortelle om hvordan det har vært å lage filmen.
Vi får se klipp, og høre om hvordan de fikk tak i alt materialet, om fortellerstemmene, musikken og det kreative lydarbeidet, samarbeidet med Nasjonalbiblioteket, og om mottakelsen filmen har fått.
----------------
Elin Sander er en av filmens to produsenter, og har også skrevet manus sammen med Elisabeth Kleppe og Frode Fimland. Hun har lang erfaring som produsent og manusforfatter, med bakgrunn som direktør for Nordisk Panorama og rådgiver for kunst i Bergen kommune.

«BERGEN – i all beskjedenhet» ble lansert i anledning 950-års jubileet til byen, og er basert på et samarbeid mellom filmselskapet Aldeles og Nasjonalbiblioteket. Filmen har tatt publikum med storm, og er en av de mest sette norske filmene på kino i år.

Foredrag i samarbeid med Områdesatsingen Loddefjord og Olsvik.

Elin Sander om "Bergen i all beskjedenhet"

• Tirsdag 21. september
  • Loddefjord bibliotek

Påmelding:

----------------

Foredrag i samarbeid med Områdesatsingen Loddefjord og Olsvik.