av Arild Ness sist endret 2021-09-04T11:47:13+02:00
Anna Fiske har skrevet og tegnet en lang rekke bøker for barn, blant andre favorittene Hvordan lager man en baby? og Hvordan begynner man på skolen? og hele Rabbel-serien. Hvordan er det å være voksen? er hennes nyeste bok.
Lørdag 25. september 11:00
Loddefjord bibliotek

Kan voksne spise sjokolade når de vil? Kan voksne være oppe hele natta? Hvorfor må voksne tjene penger, og hva slags jobber kan man egentlig ha når man blir voksen?

Det kan du få vite mer om når Anna Fiske kommer på besøk til biblioteket og tar for seg små og store spørsmål om voksenlivet. Og Anna er akkurat like hjertevarm, inkluderende og morsom som formidler, som hun er i bøkene.

Passer for barn 4+

Påmelding

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over).

Familielørdag: Anna Fiske - Hvordan er det å være voksen?

• Lørdag 25. september
  • Loddefjord bibliotek