av Arild Ness sist endret 2021-09-09T08:42:42+02:00
  • Familielørdag: Zara og dei - Bjørn Sortland
  • 2021-10-30T11:00:00+02:00
  • 2021-10-30T12:00:00+02:00
  • Har du høyrt om Zara og dei? Bjørn Sortland kjem og fortel om den vesle Zombie-familien. Han viser og animasjons-filmane Gorillahjerne til middag og Misse-konkurransen som er basert på bøkene om Zara og familien hennar.
Lørdag 30. oktober 11:00
Loddefjord bibliotek

Vi veit ikkje så mykje om Zara og dei. Men Zara og dei blør visst forferdeleg mykje naseblod. Og Zara og dei stel visst både gryter og barn frå andre folk. Dessutan bur Zara og dei i campingvogn. Og kva et eigentleg Zara og dei til middag? Heilt sikkert noko skikkeleg nifst.

Frå 5-11 år.

Pssst: Etterpå blir det Halloweenverkstad med Kanyavee Smestad, der du kan lage passe skummel Halloweenpynt!

Familielørdag: Zara og dei - Bjørn Sortland

• Lørdag 30. oktober