av Arild Ness sist endret 2022-09-14T14:32:01+02:00
Denne søndagen fyller vi huset med eventyr. Da kan du få med deg hele 2 forestillinger på en dag!
Søndag 2. oktober 13:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Liker du eventyr? Kanskje du liker å dikte dine egne? I denne forestillingen får barna være med å både høre og dikte fra “det var en gang” til “snipp snapp snute”. Det fins mange spennende historier og eventyr i bøkene. Du må bare lete etter dem, -så kan du dikte videre selv! Frøydis Flotve og Veronika F. Røssland fra Teaterfrø forteller og dramatiserer folkeeventyret Tyrihans som fikk kongsdatteren til å le og dikter til slutt et helt nytt eventyr sammen med publikum.

Forestillingen varer rundt 35 minutter.
Fra 4 år.

Se også den andre forestillingen som skal være på Eventyrsøndag 2. oktober: Eventyrsøndag: Askeladden og de gode hjelperne - Teater — Bergen Offentlige Bibliotek (bergenbibliotek.no)

Eventyrsøndag: Årets eventyr med Teaterfrø

• Søndag 2. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Forestillingen varer rundt 35 minutter.
Fra 4 år.