av Arild Ness sist endret 2022-08-24T11:27:41+02:00
Velkommen til en eventyrlig forestilling om førjulstid med nøtter, nisser og en lur rev!
Søndag 11. desember 14:45
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Askeladden har mye å gjøre før jul, og det blir ikke mindre av at Mikkel rev lusker rundt og vil ha tak i spekeskinke som henger inne på veggen. Fjøsnissen lurer på hvorfor Askeladden ikke har satt julegrøten på låvebrua til ham i år, og hva med julenissen, kommer han i år? En morsom og varm forestilling med sang og musikk.

Med Askeladden friteater

Passer for hele familien. Varighet ca 35 minutter.

Familiesøndag: Askeladdens jul - teater (forestilling # 2)

• Søndag 11. desember
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Med Askeladden friteater

Passer for hele familien. Varighet ca 35 minutter.