av Arild Ness sist endret 2021-09-06T08:56:19+02:00
Har du lyst til å bli kjent med lemenet? Når det er lemenår myldrer det av illsinte lemen i fjellet. Men plutselig er alle borte, og det kan ta flere år før du ser et lemen igjen. Hvorfor er det slik?
Søndag 21. november 13:30
Hovedbiblioteket

Illustratør og formidler Inger Lise Belsvik forteller om det forunderlige lemenet, og hvordan det er viktig for alt livet i fjellet. Etterpå kan du få fargelegge og lage din egen lemenmaske.

For barn 4-8 år.

Påmelding

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over). Om det er ledig plass er det også mulig å bli registrert ved inngangen ved arrangementsstart.

Familiesøndag: Bli kjent med lemenet - fjellets hjerte

• Søndag 21. november